tisdag 14 juli 2009

Strandliv

Idag blev det ännu en dag på stranden, härligt! Ptratade med pappa, han är hemma o sliter med huset, känns som jag har det lite bätter :)

När vi kom hem grillade vi och satt ute i solen och käka. Efter maten fick alla kusinerna en överaskning, ett godishalsband. Mamma var väldigt snäll ikväll och jag fick ett eget!!! Gissa om jag var nöjd när jag gick runt o knapra på mitt halsband resten av kvällen. Sen kolla vi på Allsång o födelsedagsfirande av Sessan innan jag somna.

I förrgår gick Dennis, Andreas o Benjamin och slängde soporna hos bonden som ligger en bit bort, dom fick en belöning. Lite senare samma dag hittade jag en påse utanför dörren, jag ville ju oxå vara som de stora grabbarna, så jag tog påsen i handen o börja knalla på vägen. Mormor kom med vagnen, jag orkar inte gå hela vägen. Tyvärr så somnade jag med soperna i knät innan vi kom fram :( Dagen efter fick jag gå med tjerjerna och slänga soporna, självklart fick jag oxå en belöning att handla glass för på Kiviks marknad.

Nu är det sömn för att ladda för beachen imorn.
kram kram


På väg med soppåsen...


En bit på vägen ordkade jag gå iaf...


Nästan varje dag får jag köra morfars bil på den lilla grusvägen upp till stora vägen, jag är grym på att köra ;)

Lite cool i Belindas glirer!

På Kiviks marknad köpte mamma äntligen en fotboll till min andra toffla, jippie!!!


Jag gilla ju att åka karusell sist, så mamma satte mig i bilen och gick, jag blev jättelessen och började tokskrika...inte en 10-i-topp upplevelse denna semester...


Kastar boll med kussarna på stranden, har lärt mig inkast, att kasat över huvet.


Morfar mekar med bilen, Emmy, Ella o jag tittar nyfiket på.


Hyfstat nöjd med mitt godishalsband.

2 kommentarer:

mirjam sa...

ÅHH Jag vill oxå åka med min hela stora familj nånstans där alla bara myser och leker typ.... Måste nog ta upp det vid nästa sammankomst....
Måla era stolar!?! Ha Ha fråga polackerna!!
kram

Sofie sa...

Vi var precis förbi ert fina hus. Kommer bli supersnyggt!